Våra tjänster was last modified: dec 14th, 2015 by Johan Aineland

Våra tjänster

22
dec
2012
Johan Aineland blogg

Webbsidor

Du har säkert hört det många gånger förr, men att synas på internet är ett måste idag. Vi skapar din webbsida åt just ditt företag, precis som du vill ha den! Vi hjälper även till med e-handelslösningar. Vi gör en analys utefter dina behov och skapar din webb därefter på bästa sätt, antingen från grunden
 eller med ett CMS-system, vilket innebär att du själv kan administrera sidan. Vi sköter kontakten med att ordna ett driftsäkert webbhotell om du behöver det.
 Vi samarbetar med ipeer. Vi kan även sökmotoroptimera (SEO) din webbplats om du så önskar så att din
 placering på de stora sökmotorerna som Google blir så bra som möjligt!

Webbapplikationer

För webben finns det många olika tekniker som kan användas för att bygga applikationer. Många företag använder alltid samma teknik till allt utan reflektion över om just den tekniken 
faktiskt är den bästa. Så jobbar inte vi på Bixue! 
Vi bemästrar många olika tekniker och gör en
 bedömning inför varje projekt så att vi
 använder den teknik som passar bäst. Fördelarna med en webbapplikation är att det inte finns något krav på att installera applikationen på 
samtliga datorer som kan tänkas använda den.
 Allt som behövs är en webbläsare. 
Exempel på applikationer vi kan skapa åt dig
 kan vara ett bokningssystem, ordersystem,
 lagerhanteringssystem eller leverantörssystem. Även system som behöver SMS-kommunikation. Listan kan göras lång! Läs mer om webbapplikationer på vår blogg.

Desktop-applikationer
För programmering av program för Mac OS X, Windows, Linux använder vi Xojo. Xojo är ett programspråk som underlättar vid ”cross-platform”-programmering. Vi kan alltså skriva kod som kompileras för alla tre plattformar med mycket liten modifiering. Alltså kan vi skriva program åt dig utan att du behöver lägga ut pengar på utveckling av dessa separat.

Mobila webbappar
Vi skapar även webappar anpassade för mobila enheter. iOS(iPhone, iPad), Android. Fördelen med att använda webbappar även för mobila enheter är samma som för alla andra webbappar vi gör. De fungerar på alla olika plattformar direkt utan att programmet måste skrivas om för alla plattformarna separat vilket ökar dina utgifter.

Reklam
Vi kan reklam. Det kan vara Branding av din verksamhet för att skapa en röd tråd genom din grafiska kommunikation. Det kan vara logotyper, visitkort, annonser, reklambroschyrer och kataloger.